Zakaj je serum za rast trepalnic boljši od podaljševanja trepalnic?

serum trepalniceKo se je v Sloveniji pojavila metoda podaljševanja trepalnic, so mnoge ženske odhitele v najbližji kozmetični salon in svoje trepalnice obogatile s podaljški. Prvotni izgled je nedvomno čudovit – košate in goste trepalnice neverjetne dolžine. Ampak kmalu po prvotnem valu navdušenja so se začele pojavljati tudi prve pritožbe in nezadovoljstvo uporabnic. Preberite, na katere nevarnosti morate biti pozorni, preden se odločite za podaljšanje trepalnic. Izvedite tudi, zakaj je serum za rast trepalnic veliko bolj varna in trepalnicam prijazna rešitev, ki ne prinaša negativnih stranskih učinkov, zaradi katerih bi odločitev za daljše in gostejše trepalnice obžalovali.

Podaljševanje trepalnic daje kratkotrajne rezultate, ki trajajo od nekaj tednov do nekaj mesecev. Ne glede na to, kako dolgo vam bodo podaljški zdržali, boste morali postopek slej ko prej ponoviti. Potrebno je poudariti, da je ponoven tretma velikokrat potreben prej, kot obljubljajo v kozmetičnih salonih. Na drugi strani, če se odločite za serum za rast trepalnic, boste ob redni uporabi neskončno dolgo uživali v dolgih in gostih trepalnic. Ne gre namreč za kratkotrajen rezultat, ki bi čez čas izzvenel.

Na tem mestu ne moremo mimo dejstva, da učinek podaljšanja trepalnic ne izzveni sam po sebi. Ne gre namreč za to, da bi učinek postopoma izginil. Ponavadi je ravno ta faza povod za mnoga pritoževanja, ki jih boste slišali od uporabnic podaljškov trepalnic. Pričakovale so namreč, da bodo podaljški izpadali enakomerno, da njihovo izpadanja ne bo opazno. Vendar to žal ne drži. Podaljški izpadajo nepredvideno in kvarijo videz gostih trepalnic. Prazni prostori v trepalnicah ustvarijo klavrn videz, ki žalosti marsikatero sicer zadovoljno uporabnico. Serum za rast trepalnic nima takšnega efekta. Tudi če se iz katerega koli razloga odločite, da prenehate z njegovo uporabo, bodo trepalnice postopoma in zares neopazno ponovno prišle na običajno dolžino in gostoto. Že to je dokaz, da je serum za rast trepalnic veliko bolj zanesljiva odločitev

Leave a Reply

Your email address will not be published.