Vas zanima ugodno prevajanje angleščina?

prevajanje-anglescinaPotrebujete prevajanje angleščina? Izberite preverjeno in zaupanja vredno agencijo Multilingual, kjer so vam na voljo strokovni prevajalci, med njimi številni tudi naravni govorci jezika. Za nas noben izziv ni prevelik in vedno se potrudimo, da ugodimo vašim željam.

V najkrajšem času po oddanem povpraševanju vas bomo kontaktirali ter vam pripravili izjemno konkurenčno ponudbo. Rok izdelave je odvisen od količina besedila, če pa se vam zelo mudi, smo vam pripravljeni priskočiti na pomoč in vam do 5 strani prevoda zagotovimo že v istem dnevu.

Strokovna ekipa vedno pri roki
V naši prevajalski agenciji sodelujemo z ekipo več kot 500 prevajalcev po vsej Evropi, zato je prevajanje angleščina pri nas zelo ugodna storitev, ki jo opravimo na najvišjem nivoju. Vedno ste lahko prepričani, da bomo vaš projekt predali strokovnjaku, ki se dobro spozna na posamezno tematsko področje in bo poskrbel, da je prevod brezhiben.

Prevajanje angleščina? Multilingual je pravi naslov.

Prevajanje angleščina za vsak žep
Iščete ugodno prevajanje – angleščina, vendar si želite sodelovati z zanesljivo in usposobljeno ekipo? Prevajalska agencija Multilingual je zagotovo pravi naslov, saj pod eno streho združujemo več kot 500 šolanih prevajalcev, ki so naravni govorci jezika.

Prevajanje angleščina ni nekaj, kar bi lahko vsak opravil sam, saj je zelo pomembno, da so prevodi kakovostni ter da je tudi terminologija ustrezno uporabljena v ciljnem jeziku. Vedno je pomembno, da z besedilom ustvarite ustrezen prvi vtis in sliko o vas, zato vam priporočamo, da delo prepustite našim strokovnjakom.

Ugodne cene za prevajanje angleščina
si predstavljate, da bi na enem mestu dobili zanesljivost, hitro izvedbo, hkrati pa tudi ugodne cene? Vse to je pri nas mogoče! Svojo ponudbo smo optimizirali do te mere, da vam ponudbo pripravimo kar na podlagi izhodiščnega besedila, tudi, če je končni prevod nekoliko daljši. Tako si lahko lažje planirate stroške in naročite projekt na ključ.

Več informacij na:
040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published.