Zakaj je serum za rast trepalnic boljši kot umetne trepalnice

serum-trepalniceNismo vse ženske obdarjene z naravnimi trepalnicami, ki bi bile dolge, goste in košate. Žal se moramo za videz poudarjenih trepalnic posebej potruditi. K sreči imamo na voljo nekaj pomoči v kozmetični industriji. Ko želimo doseči videz dramatičnih in dolgih trepalnic, so najpogosteje prva izbira umetne trepalnice.

Trepalnice so dostopne skoraj kjer koli. V vsaki drogeriji boste našli par umetnih trepalnic po relativno nizki ceni, zato so postale zelo priljubljene med ženskami vseh generacij. Čeprav so nekoliko zahtevnejše za uporabo, na spletu mrgoli nasvetov in namigov, kako jih najlažje nanesti. Vse to ustvarja občutek, da gre za enostavno in varno rešitev. Ampak ali je to res?

Umetne trepalnice smo primerjali z alternativno inovacijo, ki poskrbi za trajno in naravno podaljševanje trepalnic. To je seveda serum za rast trepalnic, ki okrepi vaše naravne trepalnice in jih podaljša. Preberite nekaj razlogov, zakaj je serum za rast trepalnic boljša izbira kot uporaba umetnih trepalnic.

  • Umetne trepalnice je potrebno nanašati vsakič znova, ko želite ustvariti videz dramatično poudarjenih trepalnic. Serum za rast trepalnic na trepalnice nanašate vsak dan, ampak njegovi rezultati so trajni.
  • Umetne trepalnice zahtevajo bistveno več truda, časa in potrpežljivosti za nanos. Če niste popolnoma vešči nanosa, vam bodo vzele tudi po več 10 minut. Na drugi strani serum za rast trepalnic nanašate vsak dan, dvakrat na dan – zjutraj in zvečer. Nanesete ga s priloženim aplikatorjem, ki omogoča enostaven in natančen nanos. Ker gre za preprost poteg z aplikatorjem ob robu vaših trepalnic, vam nanos nikakor ne bo vzel 2 minut na dan. Rezultati pa bodo trajali bistveno dlje.
  • Kljub temu, da ste lahko izjemno previdni pri nanosu umetnih trepalnic, se vam zlahka zgodi, da jih ne prilepite popolnoma ob rob trepalnic. Zato bo opazno, da to niso vaše naravne trepalnice. Če uporabite serum za rast trepalnic, se to seveda ne more zgoditi, saj serum okrepi vaše naravne trepalnice in ohrani njihov naraven videz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.