Sodni tolmač Ljubljana

sodni-tolmac-ljubljanaSodni tolmač je oseba, ki ima vedno pred sabo zahtevno in zelo pomembno nalogo. S tega vidika je smotrno, da zaupate preverjeni prevajalski agenciji Multilingual, ki pod eno streho združuje prevajalce, ki so strokovnjaki za različna področja in nudijo prevajanje v več kot 30 različnih jezikov.

Sodni tolmač je lahko samo tista oseba, ki ima s strani Ministrstva za pravosodje ustrezno pooblastilo, zato bodite ob izbiri previdni oziroma vedno povprašajte za vsa potrebna dokazila. Sodni prevodi namreč zahtevajo pozornost prav pri vsaki besedi, ki lahko spremeni pomen besedila. Potrebujete tolmača v Ljubljani? Kliknite na povezavo sodni tolmač Ljubljana.

Vedno tu za vas
Naše poslanstvo je naročnikom zagotavljati najbolj konkurenčne pogoje sodelovanja ter vedno poskrbeti, da ste z opravljenimi storitvami zadovoljni. Sodni tolmač vam vedno pripravi brezhibno besedilo ter vanj vnese tudi morebitne opombe, tako da ste lahko popolnoma brez skrbi.

Zanesljiv sodni tolmač vam je na dosegu roke!

Sodni tolmači, vredni zaupanja!
040 817 820 ali po e-pošti info@multilingual.si

Sodni tolmač s potrdilom

Prevodi vedno zahtevajo posebno pozornost in morajo biti pripravljeni na visokem nivoju, sodni tolmač pa ima pred sabo še toliko zahtevnejšo nalogo. Dejstvo je namreč, da pri tovrstnem besedilu prav vsaka beseda šteje in nikakor ne sme priti do napak. Zelo pomembno je, da zaupate strokovni ekipi ter da vam sodni tolmač priloži pooblastilo Ministrstva za pravosodje, ki je obvezno za opravljanje tovrstnega dela.

Sodni tolmač mora imeti izredno široko znanje, zelo dobrodošle pa so tudi izkušnje, še posebej ob prevajanju zahtevnejših besedil. V podjetju Multilingual zato sodelujemo le s preizkušenimi in preverjeno zanesljivimi kadri, ki nikdar ne pustijo na cedilu.

Nizke cene? Da, pri nas je tudi to mogoče
Svojo ponudbo smo maksimalno optimizirali in jo prilagodili potrebam naših naročnikov. Sodni tolmač vam tako besedilo pripravi po eni najbolj konkurenčnih cen na trgu, zaradi česar boste od nas vedno odhajali z nasmeškom in se, kadar nas boste potrebovali, z veseljem vračali!

Multilingual vedno na voljo!
040 817 820 ali po e-pošti info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published.