Oblačila in obutev

Priznam, da že kar nekaj časa ne hodim v trgovske centre, kjer je vedno gužva, kjer je težko dobiti parking, pa še v času corone so bile številne omejitve. V kolikor želim kupiti oblačila in obutev za moške, se raje odpravim po nakupih v spletne trgovine. Zaupam predvsem tistim trgovinam, ki že imajo nekajletno tradicijo, ki jih poznam ali pa so to spletne trgovine priznanih blagovnih znamk.

Ko je govora o oblačilih za moške, potem največkrat iščem elegantne in jeans hlače, v poletnih mesecih kratke hlače, ki imajo žepe ob strani (cargo kratke hlače), ter kratke (t-shirt) majice znanih športnih in surfarskih blagovnih znamk. Večkrat na leto si v spletnih trgovinah z oblačili za moške kupim tudi spodnje dele pižam, dolge in kratke nogavice ter spodnje hlače (boksarice).

Ja, tudi po obutev se raje odpravim na splet, je pa potrebno priznati, da je nakupovanje obutve precej težje in lahko povzroči veliko slave volje zaradi nesdandardiziranih številk obutve. Tako so lahko npr. čevlji številka 43 precej različne velikosti od trgovine do trgovine oziroma bolje račeno med različnimi blagovnimi znamkami. Kar se tiče obutve, največkrat kupujem superge, sandale (japonke) in zimske čevlje.

Soproga je malce drugačna od mene kar se tiče nakupovanja. Ona zelo rada nakupuje tako v shoping centrih kot na spletu. Ženska oblačila in obutev izbira predvsem v tistih spletnih trgovinah, ki ponujajo pestro izbiro blagovih znamk in različnih stilov. Izogiba se spletnim trgovinam, ki ponujajo cenene obleke in obutev. Vrhunske blagovne znamke je ne zanimajo, saj so cene teh oblačil priznanih modnih kreatorjev previsoke. Soproga išče predvsem takšna oblačila in obutev za ženske, kjer za denar dobiš zelo dobro kvaliteto. V poletnih mesecih nakupuje predvsem bikini in enodelne kopalke, jeseni si kupi kakšne bele športne superge, decembra išče erotično perilo, jakne in puloverje, pomladi pa kolikor vem posega predvsem po oblekah in bluzah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.