Kopalke: brazilke, enodelne, bikini

kopalke-2022Poletje je tik pred vrati. Čas je, da osvežite svojo garderobo s kopalkami! Kakšne kopalke boste nosile letošnje poletje? Ste se morda naveličale belih enodelnih kopalk, ki ste jih nosile lansko poletje? Je morda čas da boste kupile brazilke ali klasične bikini kopalke? Bi rade poudarili dolge noge in sexy zadnjico? Ste dovolj samozavestne, da boste na plaži nosile tangice? V kolikor se podajate na kakšne eksotične otoke in rajske plaže, je prav, da bodo tudi vaše nove kopalke seksi in atraktivne.

Morda vas zanima nakup vsestranskih kopalk, ki jih lahko nosite tako na bazenu kot zunaj njega. Kopalke se lahko seveda čisto klasične. Lahko pa imajo kakšen dodatek ali detajl, ki pritegne pozornost. Nekatera dekleta iščejo modele, ki bi zakrile ne ravno napet trebušček ali preveč zaobljeno zadnjico. Mnoga dekleta s premajhnimi prsmi, iščejo modele, kjer je modrček poudarjen. Tiste, ki pa recimo rade igrajo odbojko na plaži, bodo iskale bolj športne modele kopalk.

Izbira kopalk je pri večini žensk pogojena z njihovo postavo, z obliko telesa in velikostjo prsnega koša. Dele telesa s katerimi niste zadovoljni pač skušajte prekriti s kopalkami. Ženske s preveliki oprsjem morajo kupiti takšen modrček, ki bo nudil zadostno oporo. Ženske, ki imajo majhne prsi (recimo košarico A ali B) pa pogosto izberejo podložene modrčke.

Svetujemo vam, da se po nakup kopalk odpravite v slovensko spletno trgovino Beloved.si v kateri boste našle ogromno raznolikih modelov modnih kopalk. Izbirale boste lahko med enodelnimi in dvodelnimi kopalkami, med pisanimi in enobarvnimi kopalkami, med kopalkami, ki zakrivajo skoraj ves zgodnji del telesa ali pa kopalkami, ki več odkrivajo kot zakrivajo. V spletni trgovini imajo cenovno zelo ugodne kopalke, velikokrat je moč v ponudbo najti tudi akcijske cene kopalk. V kolikor želite letošnje poletje preživeti v modnih kopalkah, ki bodo privlačile poglede in v katerih se boste počutile samozavestno je trgovina z oblačili Beloved.si pravi naslov za vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published.