Kako do gostih in temnih obrvi?

Obrvi so okvir obraza in ključnega pomena tako pri zaščiti kot tudi pri njegovi estetiki. Vaše oči ščitijo pred umazanijo, ki bi lahko zašla v njih, hkrati pa so tudi izraz vaših čustev, zato je pomembno, da so negovane in pravilne oblike glede na vaš obraz. Ne ozirajte se toliko na trende in mnenja, vsak obraz je edinstven in vsakemu obrazu pristaja drugačna oblika obrvi. Za vas imamo nekaj nasvetov, kako najbolje in čim bolj naravno poskrbeti za vaše obrvi, da bodo zdrave, močne in ne bodo več izpadale.

Serum za rast trepalnic

Najbolj učinkovita metoda je serum za rast trepalnic Lux-Factor. Tako je, pomaga tudi vašim obrvem, saj dokazano deluje stimulativno v samem foliklu – korenini dlačice. Kako ga uporabljati? Serum za rast trepalnic Lux-Factor je zelo enostaven za uporabo. Celoten postopek nanosa vam ne bo vzel več kot 1 minuto; najbolje je, da serum uporabite 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer pred spanjem. Še ena pozitivna lastnost seruma pa je, da ga lahko uporabljate tudi sočasno z ostalimi ličili.

Zeleni čaj

Zeleni čaj ima veliko koristnih lastnosti, ki blagodejno učinkujejo na vaše obrvi. Skuhajte zeleni čaj in ga nato z vato nanesite na čiste obrvi. Čaj bo spodbudil mešičke in pomagal očistiti snovi, ki preprečujejo rast. Zatem na obrvi nanesite serum za rast trepalnic Lux-Factor, ki bo še dodatno negoval trepalnice in stimuliral njihovo rast.

Čebula

Nekoliko manj dišeča metoda, a zelo učinkovita. Čebulo najprej očistite in jo zmešajte v gosto zmes. Namažite obrvi in pustite učinkovati približno pet minut, pri tem pa pazite, da ne pride v stik z očmi. Nato obraz in obrvi očistite, da z njih sperete vse ostanke, in nanje za celovito nego in optimalne rezultate nanesite serum za rast trepalnic Lux-Factor.

Aloe vera

Aloe vera je zelo cenjena naravna sestavina, ki jo lahko v kozmetiki uporabljamo za več stvari. Kako jo uporabljati za nego obrvi? Kupite sadiko aloe vere in si vsak dan z notranjostjo njenih listov negujte obrvi. Za dodatno nego zatem uporabite serum za rast trepalnic Lux-Factor, ki bo še okrepil vaše obrvi.

Torej, pozabite na različna mnenja in trende, ki narekujejo, kakšne bi morale biti vaše obrvi. Pomembno je, da so zdrave, goste, da ne izpadajo in da pristajajo obliki vašega obraza.

Preberite mnenja uporabnikov Lux Factor izdelkov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.