Bachove kapljice proti stresu

bachove kapljice proti stresuPred vami je pomemben razgovor za službo, vi pa ste kot živčna razvalina. Bojite se, da boste v najpomembnejšem trenutku v vašem življenju zatajili in zato zapravili priložnost, da si ustvarite kariero. Ste že kdaj poskusili uporabiti Bachove kapljice proti stresu? Morda je ravno to rešitev za vaše težave.

V življenju se neprestano srečujemo z različnimi situacijami, ki v nas prebudijo različna čustva. Vse od jeze, agresije, do žalosti, obupa, nemira, občutka manjvrednosti ali občutka, da je vse izgubilo svoj smisel. Ni pomembno, ali je pred nami manj pomembna naloga, kot je predstavitev v osnovni ali srednji šoli, saj nas lahko tudi to vrže s tira, če nismo vajeni javnega nastopanja. Vsa ta čustva lahko na daljši rok povzročijo stanje, ki ga imenujemo depresija in tega se bomo le stežka rešili. Zato je potrebno posledice pravočasno preprečiti. Danes lahko to storite z Bachovimi kapljicami, ki so naravnega izvora. Gre namreč za tako imenovano cvetno terapijo, ki zaradi svoje neškodljivosti in izredno dobrega učinka postaja vse bolj priljubljena.

Bachove kapljice, zasledili boste tudi ime Bachove cvetne esence, se imenujejo po njihovem iznajditelju, Edwardu Bachu, ki ni bil le zdravnik, temveč tudi bakteriolog in homeopat, slovi pa tudi kot začetnik priljubljene cvetne terapije. Naj vas ne skrbi, saj kapljice ne povzročajo alergij in drugih stranskih učinkov. Če je torej pred vami pomemben dogodek, poskrbite, da boste tudi vi s čarovnijo Bachovih kapljic opravili tako, kot se spodobi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.