Krema proti gubicam

krema proti gubiicam lux factorKot najstnice vstopimo v čudežni svet ličil in takrat nas mame prvič opozorijo, da bomo zaradi ličenja dobile gube. Naša koža je še lepa in napeta, zato njihove besede preslišimo. Vseeno pa opazimo, kako se mama trudi prekriti gube na svojem obrazu. Morda celo uporablja kremo proti gubicam Lux Factor. Pa nam resnično pomaga pri premagovanju te nadloge?

S starostjo postajamo pametnejši, bolj izkušeni, in ta kilometrina se pozna tudi na našem obrazu. Na nas nenehno vplivajo različni zunanji dejavniki, pred katerimi nas koža poskuša zaščititi. Zavedati se moramo, da gube niso bolezen, temveč dokaz, da je naša koža zdrava in se stara skupaj z nami, kar je popolnoma normalno.

Na tržišču imamo različne kreme proti gubam. O tem, katera je primerna za vašo kožo, je najbolje povprašati strokovnjake. Kljub temu pa ostaja vprašanje, ali krema proti gubam dejansko izboljša videz vaše kože. Ne smemo pričakovati, da bo po enem nanosu naša koža kar čez noč postala takšna, kot se je spomnimo iz najstniških let. Če bomo kremo proti gubam uporabljali redno in bomo poleg tega še poskrbeli za telesno aktivnost, zadostno količino spanja in zdravo prehrano, pa bo naša koža spet dobila sijaj in gube bodo tako manj opazne.

Zato le čimprej poiščite kremo proti gubam, ki vam bo ustrezala in poskrbite, da boste vsak dan dobre volje. In če se vam kljub temu pojavi kakšna guba, ji ne posvečajte preveč pozornosti. Zavedajte se, da s tem drugim ljudem kažete koliko izkušenj ste pridobili v preteklih letih. In to je pomembno, kajne?

Leave a Reply

Your email address will not be published.