Vibracijsko poliranje

vibracijsko poliranjeMe ženske pač težko razumemo, zakaj imajo moški tako radi svoje avtomobile in na njih skrbno pazijo, jih perejo, polirajo in jim namenjajo ogromno pozornosti, pogosto celo več, kot svojim partnerkam. Očitno so jim avtomobili v življenju zelo pomembni. V neposredni bližini mojega bloka je avtopralnica, ki je vedno polna takšnih ljubiteljev jeklenih konjičkov. Zato imam tovrstno pranje in poliranje avtov možnost opazovati vsak dan. Ampak ste vedeli, da obstaja tudi industrijsko poliranje? Če boste obiskali spletno stran podjetja Minox, boste lahko prebrali kaj pomeni vibracijsko poliranje.

Ženske avto preprosto operemo, poliranje pa nam še na misel ne pride, no, vsaj meni ne. Saj se avto sam posuši, mar ne? Preprosto ne morem razumeti tistih, ki v tem neskončno uživajo in za svoje avtomobile skrbijo v največji meri. Prav ponosni so, ko svoj avto dobro zdrgnejo in na koncu še spolirajo do sijaja. Zadovoljstva ne morejo skriti. Za njih je to nekakšen ritual, nepogrešljivi del življenja in njihov statusni simbol.

Moj oče na primer v avtu takoj povzdigne glas, če v njegovem avtu, bog ne daj, jem ali pa samo pijem. Pove mi vse možne scenarije, ki se lahko pripetijo. In seveda, komaj je posesal in očistil avto. Pa še sedeži so bež barve. Moram priznati, da sama avta ne čistim rada in tako to delo tudi pri svojem avtomobilu raje prepustim očetu. To so pač bolj moške zadeve.

Navsezadnje se moški tudi velikokrat sklicujejo na tako imenovana ženska opravila, zakaj se ne bi potem tudi jaz na moška? Če imajo poliranje svojih jeklenih lepotcev tako radi, pa naj uživajo še v poliranju naših. Če dobro pomislim, ženske damo več na čistočo doma, avto nam ni tako pomemben. Pri moških pa je ravno obratno, dom je lahko umazan in neurejen, a avto mora biti bleščeč in očiščen. No, naj jim bo potem vsaj poliranje avta zabava. Mimogrede lahko operejo še avte nas, njihovih nežnejših polovic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.