Superge Salomon za zmagovalne trail podvige

Trail podvigi so med najbolj zahtevnimi nalogami, ki se jih lahko loti tekač. Predvsem premagovanje višinskih metrov na neurejenih poteh in brezpotjih zahteva od tekača veliko več kot na primer rekreativni tek po cesti. Za zmagovalne trail podvige boste potrebovali močno voljo, odlično fizično pripravljenost in vrhunske tekaške čevlje. Eni izmed teh so vsekakor tekaški čevlji Salomon.

Kateri so najboljši čevlji za zmagovalne trail podvige? O tem bodo gotovo znali kaj več povedati trail zmagovalci! Če pogledamo med profesionalce, je jasno, da mnogi prisegajo na superge Salomon, ki so se uveljavile med najbolj zanesljivimi in priljubljenimi čevlji za trail tekače.

Salomon trail tekače razvaja s široko ponudbo izdelkov, namenjenih prav teku v najzahtevnejših razmerah. Glavni segment njihove ponudbe na tem področju so gotovo čevlji, med katerimi je veliko izbire. Profesionalci prisegajo na kolekcijo Salomon S-LAB, ki so pisani na kožo najzahtevnejšim tekačem – to lahko potrdijo velika imena, kot so Kilian Jornet, François D’Haene in Donnie Campbell, vrhunski tekači, ki prisegajo na Salomon superge.

Seveda pa zmagovalci niso le tisti, ki prehitijo konkurenco na tekmovanjih. Zmago predstavlja vsak pretečen kilometer in vsak osvojen vrh. Salomon se tega zaveda, zato ponuja odlične izdelke tudi tistim, ki tečejo le za lasten užitek. Ponudbe bodo veseli vsi, ki bi radi za ugodno ceno uživali v prednostih, zaradi katerih na Salomon prisegajo profesionalci! Čevlje pod to blagovno znamko namreč najdemo v vseh cenovnih razredih, kakovost pa ostaja ena izmed ključnih odlik ne glede na ceno. Mnogi bodo tako veseli na primer Salomon Speedcross kolekcije, ki je pisana na kožo začetnikom in rekreativcem v tem športu. Tisti, ki želijo poseči po prednostih višjega kakovostnega razreda, a nočejo zapraviti preveč denarja, se bodo odločili za čevlje Salomon XA PRO 3D, nekaj stopničk višje na cenovni lestvici pa že najdemo cenjene S-LAB izdelke.

Vsekakor velja, da je Salomon odlična izbira za zmagovalne trail podvige. Čevlji so povsem prilagojeni prav za takšno uporabo, Salomon pa vztraja pri kakovosti tudi v nižjih cenovnih razredih!

Leave a Reply

Your email address will not be published.