Krema proti gubam

lux factor kremaKrema proti gubam je predvsem vlažilna negovalna krema, ki jo kozmetični proizvajalci in trgovci promovirajo z obljubo, da bo ustvarila bolj mladosten videz pri uporabnicah. Domnevno naj bi zmanjšala, prikrila in celo preprečila znake staranja kože. Znaki staranja kože, na katere lahko vpliva kakovostna krema proti gubam, so povešanje, gube, rdečica, rjavi madeži in slabša tekstura kože. Kljub velikim pričakovanjem, se marsikatera krema proti gubam slabo odreže pri odpravljanju teh znakov staranja. Izjema je vsekakor krema Lux Factor.

Njihova testiranja niso pokazala nobenih trajnih ali zelo pozitivnih rezultatov. Ampak kakovostna krema proti gubam, ki vsebuje ustrezne sestavine, ki preverjeno delujejo, lahko zmanjša gube do 50 % že v 4 tednih. Zato ni vseeno, kakšno kremo kupite.
Krema proti gubam je ponavadi vključena v ženske negovalne linije in tudi ženske so primarna ciljna skupina uporabnic. Ampak kakovostna krema proti gubam bo koristila tudi moškim, ki se borijo z znaki prezgodnjega staranja. Zato tudi interes moških za uporabo učinkovitih izdelkov zelo narašča. Ni jim več v interesu uporabljati močno odišavljene izdelke za moške, ki pravzaprav ne delujejo, ko se zavedajo, da je lahko ženina krema proti gubam veliko bolj učinkovita.
Krema proti gubam lahko vsebuje vlažilne sestavine, ki jih najdemo tudi v kremah za obraz, ki niso eksplicitno namenjene negi kože z znaki staranja. Takšna sestavina je tudi hialuronska kislina, ki poskrbi za intenzivno vlaženje kože. Krema proti gubam, ki vsebuje to dragoceno sestavino, prodre v kožne celice in obnovi zaloge vlage, ki začnejo upadati že po 30. letu starosti. Hialuronska kislina je odličen vlažilec, saj nase veže ogromno vode. Krema proti gubam s hialuronsko kislino tako posrbi za globinsko vlaženje kože. Koža, ki je navlažena, je bistveno bolj napeta in gladka, gubice pa niso več opazne. Krema proti gubam jih zgladi in popolnoma prikrije, hkrati pa prepreči njihov ponovni nastanek, saj ob redni uporabi skrbi za trajno vlaženje kože.

Leave a Reply

Your email address will not be published.