Podaljševanje trepalnic

serum podaljsevanje trepalnicPogled kot ga imajo filmske igralke in manekenke? Pogled kot žari iz naslovnic revij? Tudi ve, drage moje dame, lahko imate tak pogled. Podaljševanje trepalnic je najnovejši modni trend, ki poskrbi, da vaš pogled zasije v vsej svoji lepoti. Vaše trepalnice bodo izrazitejše, daljše, bolj polne in vaš pogled bo naravnost enkraten in čudovit.

Nič več se ne boste vsako jutro mučile v kopalnice z nanašanjem maskare. Zbudile in umile se boste in to je to. Kajti podaljšane trepalnice so izredno obstojne, obstojne so vse dokler ne izpade vaša trepalnica. In ta ciklus je lahko dolg tudi do tri mesece.

Prav tako lahko izbirate med dolžino, gostoto in barvo trepalnic. Permanentno podaljševanje trepalnic je povsem varno, s takimi trepalnicami lahko počnemo iste stvari kot s svojimi, lahko se jokamo, kopamo, obiskujemo savno, tuširamo… Krasne, svilnate trepalnice vam nanesejo na vaše obstoječe, na vsako po več. Tako vaš pogled deluje globok in prekrasen. Nanašajo jih s posebnim, neškodljivim in dolgo obstojnim medicinskim lepilom. Vaša naloga je le, da tretma vsakih nekaj tednov obnovite.

Še vedno pa se lahko poslužujete tudi maskar. Nekatere, ki jih najdete na trgu so izredno kvalitetne in dajejo celodnevne dobre rezultate. Na trgu najdemo tudi preparate, ki si jih apliciramo na trepalnice vsak večer pred spanjem. Po uporabi le-teh bi naj bile naše trepalnice daljše, gostejše in naš pogled izrazitejši.

Vsaka ženska sama najbolje ve, kaj je najbolj primerno za njen stil življenja. Maskara, razni preparati ali permanentno podaljševanje trepalnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.