Helly Hansen jakne izdelane do perfekcije

helly hansen jakneV zahtevnih razmerah se lahko zanesete le na opremo, ki je izdelana do perfekcije! Vsi vemo, kako neprijetno je, ko med špranjami jakne ali bunde zapiha mrzel zimski veter, ali pa ko se pod toplo plast oblačil prikrade kakšna snežena kepa. Vse to so nevšečnosti, ki le stežka pokvarijo kratek zimski sprehod, a so nevzdržna nadloga za tiste, ki redno delajo na prostem tudi v najhujšem zimskem vremenu. V takšnih razmerah se ne gre zanašati na cenene bunde, temveč bodo v svoji vlogi navdušile kakovostne jakne priznanega proizvajalca Helly Hansen!

Helly Hansen jakne so bile že od vsega začetka zasnovane tako, da so ustrezale najzahtevnejšim uporabnikom. Sprva so bila oblačila pod to znamko namreč namenjena mornarjem in drugim delavcem na morju, kjer pride vodotesna oprava še kako prav. Iz teh so se nato razvila kakovostna oblačila, ki odlično izpolnjujejo svojo vlogo – ščitijo pred neugodnimi vplivi narave, predvsem pozimi. Danes HH oblačila še vedno pogosto videvamo na ladjah, naftnih ploščadih in drugje v industriji, a vedno bolj tudi na smučiščih, v gorah in podobnih lokacijah, kjer svoj prosti ali delovni čas preživljajo ljubitelji zime. Ponudba pod znamko Helly Hansen je postala nadvse pestra, a ohranja odlike, s katerimi se je znamka uveljavila. Jakne so vodotesne, odporne na grobe stike s snegom, ledom, kamnom in lesom, za nameček pa še udobne in tople. Kot nalašč torej za vsakogar, ki ceni kakovostno zimsko opremo in se zaveda vpliva oblačil na počutje v hladnih zimskih dneh.

HH jakne sicer prodirajo tudi v splošno rabo. Vse bolj jih videvamo na mestnih ulicah, saj se perfekcija ne ustavi pri kakovosti izdelave. Tudi stilska dovršenost je odlika, po kateri so znani izdelki znamke Helly Hansen. Praktično ni izgovora, ki bi odvrnil od nakupa kakovostnih izdelkov tega priznanega norveškega proizvajalca!

Leave a Reply

Your email address will not be published.