Google oglaševanje

google oglaševanjeKer je bila moja spletna trgovina na Googlu slabo vidna, sem se odločila za Google oglaševanje. Takšno oglaševanje priporočam vsakomur, saj je povečalo prepoznavnost mojega podjetja, na mojo spletno stran privabilo potencialne kupce in mi močno povečalo prodajo. Edino, kar mi je pri vsem skupaj žal, je to, da se za Google oglaševanje nisem odločila že prej!

Imam majhno podjetje, ki se ukvarja s prodajo modnih dodatkov. V poplavi različnih spletnih trgovin na Googlu, ki prodajajo torbice in nakit, se je moja povsem izgubila. Potrebovala sem nekaj, kar bi jo dvignilo iz množice in vanjo kot magnet pritegnilo obiskovalke. Prav zato sem se obrnila na podjetje, ki ima s spletnim oglaševanjem ogromno izkušenj. Pripravili so mi ponudbo za Google oglaševanje po zelo ugodni ceni, ki je zajemala analizo moje spletne strani, oglasno kampanjo in izdelavo poročila po zaključku kampanje. Seveda sem se takoj odločila za sodelovanje.

Najprej so določili ključne besede, preko katerih bodo potencialni kupci najverjetneje našli mojo spletno trgovino, in pripravili optimizirane oglase, ki se prikazujejo na Googlu. Kampanjo so spremljali in optimizirali dnevno ter tako skrbeli, da so moji oglasi ostali vidni, moj denar pa ekonomično porabljen. Tudi sama sem imela vsak dan dostop do statistike rezultatov oglaševalske kampanje.

Lahko sem si na primer ogledovala, koliko je bilo iskanj po določeni ključni besedi, koliko je bilo klikov na oglase, kolikšno je bilo število konverzij in podobno. Ves čas kampanje je obisk moje spletne strani strmo naraščal, pridobivala sem vedno več potencialnih kupcev in v kratkem času potrojila dobiček! Google oglaševanje me je naredilo vidno in dalo nov zagon mojemu poslovanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.